top of page

Fredriksten Bryteklubb deltar på brytestevne i Sarpsborg Lørdag 26. Januar

Brytestevnet i Sarpsborg er en fin introduksjon til stevnedeltakelse i denne sporten. Mange av våre nye medlemmer lurer sikkert på om barna deres allerede nå er klare til å delta på stevner. Til det kan vi i Fredriksten Bryteklubb berolige dere med at alle stevner er klasseinndelt. Første nivå for stevnedeltakelse er klassen for "Bryteskolen". I denne klassen skal kun barn som har trent bryting i mindre enn et år delta. På denne måten sørger vi for at nivået man møter på brytestevner er tilsvarende de man trener med på treningene våre.


Morro på stevner

Hva skjer på stevnet?

Bryterne veier inn til avtalt tidspunkt. Arrangøren vil så sette opp kamper, slik at deltakerne møter andre som er innenfor tilsvarende vekt. Kampene er på 2 minutter, med en pause i mellom. Her vil treneren sitte tett på utøveren, og kunne gi små råd og vink underveis i kampen. Noen ganger vil han også kunne trå til dersom det skulle bli for tøft, og man trenger litt trøst. Hver bryter får minst to kamper, men dette forutsetter at det er nok deltakere i klassen.


Hvem vinner?

I alle aldersklasser under 12 år regnes begge som vinnere. Man vil få utdelt poeng for de grepene man utfører under kampen, men det vil ikke summeres opp hvem som har fått mest poeng. Det kåres alltid to vinner etter hver kamp!


Hva gjør jeg for å melde oss på?

All påmelding skjer til sportslig leder ved Tore Karlsen. Før påmelding kan skje, så må alle utøvere ha løst lisens som koster kr. 200. Dette gjøres via "Min Idrett". Vi hjelper dere med dette dersom dere tar kontakt!


For de av dere som har løst lisens, så kan dere benytte stevneregistreringen på hjemmesiden vår.


Hvordan kommer vi oss dit, og hvordan organiseres dette?

Fredriksten Bryteklubb vil sørge for at vi har felles avreise fra Halden. Dersom noen av foreldrene har utfordringer med å stille, så ordner vi samkjøring. Oppmøtested vil være Høgskolen i Østfold (Remmen). Tidspunkt for oppmøte vil bli annonsert på våre facebook-sider.For påmelding og informasjon, kontakt vår sportslige leder:

Navn: Tore karlsen

E-post: tore.karlsen@mapei.no

Telefon: 97 49 59 01


Eller registrer deltakelse direkte på vår hjemmeside: https://www.fredrikstenbryteklubb.no/stevner (Nederst på siden)


For mer informasjon om stevnet:

https://www.facebook.com/events/592271774555640/?active_tab=about


220 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Fabian og Johan deltok i helgen som de første ofisielle FBK-bryterne på et stevne. Begge gjorde super innsats, og Johan dro avgårde med en god 2. plass i aldersbestemte klasser. Fabian brøt like go

bottom of page