Trenerne

Trenerne i Fredriksten Bryteklubb jobber mot et felles mål om å tilpasse treningen til den enkelte utøver.  Vi fokuserer på å se individet, og samtidig bygge fellesskapet.  Gjennom målrettet og strukturert jobbing vil vi fokusere på at alle skal føle seg velkomne på treningene og i klubben.


Vi motiveres av å se hvordan ungenes mestringsfølelse stadig blir sterkere, samtidig som de bygger samhold og venneskap for livet.  Fredriksten Bryteklubb's trenere setter også stor pris på samarbeid med ungenes foreldre.  Det er tross alt dere som kjenner ungene deres best. 


Velkommen på treninnger sammen med oss i Fredriksten Bryteklubb!  

Tore Karlsen
Sportslig leder

Tore Karlsen er Halden-brytingens store sønn.  Han har holdt på en årrekke som utøver, og har massiv erfaring gjennom et langt bryteliv.
Tore vil få hovedansvar for konkurranse-øvede partiet.  Gjennom hard trening og lagbygging har Tore som mål å skape det beste brytelaget som er å oppdrive innenfor landets grenser.  Tore har også flere barn som holder på med trampoline, og har derav også mye å tilføre på breddesiden i idretten.

Styrke: Erfaring

Kristian Slaaen.PNG
Kristian Slaaen
Trener og motivator

Kristian Slaaen er Fredriksten Bryteklubbs store initiativtaker og stå-på-person.  Med to aktive gutter går det mye tid til stevner og oppfølging.  Kristian har i utgangspunktet ingen formell bryter"utdannelse", men har på kort tid opparbeidet seg en fantastisk forståelse for idretten, og treningen som kreves.  Kristian bistår som hjelpetrener på flere partier, og avlaster øvrige trenere ved behov.

 

 

Styrker: Nytt blikk på sporten.  Fantastisk evne til å tilegne seg ny informasjon.  Pådriver og motor! 

Kjartan Halstvedt
Trener og motivator

Kjartan Halstvedt er Tore's motsats i Sarpsborg der han trådde sine barnesko i National.  Blomkålørene vitner om hard innsats, men ikke minst alt for mye sparring med Tore i barneårene.  Kjartan har ansvaret for bryteskolen, og stortrives med å se barn utvikle seg både mentalt og fysisk. Kjartan holder også på med elvepadling, og tror at breddetrening er bra for motivasjonen.

Styrker: Motivator 

Marcin Zawistowski
Fristiltrener og motivator

Fredriksten Bryteklubb har vært så heldige å få Marcin på laget.  Marcin har lang erfaring fra fristilbryting i Polen, og tar med seg denne kunnskapen inn på fristilpartiet til Fredriksten Bryteklubb.  Marcin vil også kunne bistå dersom det er noen av gutta som kunne tenke seg å delta på NM i sandbryting, da sandrbryting har mange likhetstrekk med fristil.  Marcin er tryggheten selv, og stortrives med å se barn utvikle seg gjennom lek og ferdighetstrening.  Vi er stolte av å kunne tilby en slik ressurs til våre utøvere!

Styrker: Motivator