top of page
Trenerne

Trenerne i Fredriksten Bryteklubb jobber mot et felles mål om å tilpasse treningen til den enkelte utøver.  Vi fokuserer på å se individet, og samtidig bygge fellesskapet. Gjennom målrettet og strukturert jobbing vil vi fokusere på at alle skal føle seg velkomne på treningene og i klubben.


Vi motiveres av å se hvordan barnas mestringsfølelse stadig blir sterkere, samtidig som de bygger samhold og vennskap for livet. Fredriksten Bryteklubb sine trenere setter også stor pris på samarbeid med barnas foreldre og foresatte.  Det er tross alt dere som kjenner barna deres best. 


Velkommen på treninger sammen med oss i Fredriksten Bryteklubb!  

TorePortrett.PNG
Tore Karlsen
Sportslig leder

Tore Karlsen er Halden-brytingens store sønn.  Han har holdt på en årrekke som utøver, og har massiv erfaring gjennom et langt bryteliv.
Tore vil få hovedansvar for konkurranse-øvede partiet.  Gjennom hard trening og lagbygging har Tore som mål å skape det beste brytelaget som er å oppdrive innenfor landets grenser. 

                Styrke: Erfaring

Kjartan.PNG
Kjartan Halstvedt
Trener og motivator

Kjartan Halstvedt er Tore's motsats i Sarpsborg der han trådde sine barnesko i National.  Blomkålørene vitner om hard innsats, men ikke minst alt for mye sparring med Tore i barneårene.  Kjartan har ansvaret for bryteskolen, og stortrives med å se barn utvikle seg både mentalt og fysisk. Kjartan holder også på med elvepadling, og tror at breddetrening er bra for motivasjonen.

Styrker: Motivator 

Kristian Slaaen.PNG
Kristian Slaaen
Trener og motivator

Kristian Slaaen er Fredriksten Bryteklubbs store initiativtaker og stå-på-person.  Med to aktive gutter går det mye tid til stevner og oppfølging.  Kristian har i utgangspunktet ingen formell bryter"utdannelse", men har på kort tid opparbeidet seg en fantastisk forståelse for idretten, og treningen som kreves.  Kristian bistår som hjelpetrener på flere partier, og avlaster øvrige trenere ved behov.

Styrker:  Pådriver og motor! 

marcin.PNG
Marcin Zawistowski
Fristiltrener og motivator

Fredriksten Bryteklubb har vært så heldige å få Marcin på laget.  Marcin har lang erfaring fra fristilbryting i Polen, og tar med seg denne kunnskapen inn på fristilpartiet til Fredriksten Bryteklubb.  Marcin vil også kunne bistå dersom det er noen av gutta som kunne tenke seg å delta på NM i sandbryting, da sandrbryting har mange likhetstrekk med fristil.  Marcin er tryggheten selv, og stortrives med å se barn utvikle seg gjennom lek og ferdighetstrening.  Vi er stolte av å kunne tilby en slik ressurs til våre utøvere!

Styrker: Motivator 

Joackim Ødegaard
Trener og motivator

Joackim er vår eminente håndbaktrener.

Han har god erfaring innen sporten og har deltatt i norgescup og norgesmesterskap og kan vise til gode resultater.

Joackim er fink til å motivere sine utøvere og legger til rette slik at de skal finne sin egen brytestil. Han er en fyr som aldri blir stresset og er tydelig og bestemt på treninger.

Styrker: Motivator

16299950_767218633443041_1450582759926318182_o.jpg
bottom of page