top of page

Norgesmesterskap Gutt/Piker15 og Landsmesterskap Gutt/Piker12

Klubben er inne i en spennende fase, med Landsmesterskap for de mer øvede utøverne våre, samt kommende stevner for den stadig økende medlemsmassen på bryteskolen.

Norgesmesterskapet 2019 ble arrangert i Tromsø, og klubben valge å sende Julian, Angelica og Johan den lange veien. For noen var dette første Norgesmesterskap, og vi i FBK, er stolte av at vi allerede etter tre måneder i ny klubb dro i land 2, 4 og 9. plass på et så prestisjefullt stevne. Julian brøt i den desidert største og mest krevende vekta, var litt uheldig med trekningen, og endte til slutt på en niende plass. Trener Tore Karlsen ser allikevel at det har skjedd store forbedringer, og har tro på at målrettet jobbing og innsats på sikt vil gi gode resultater. For Johan gikk det mye bedre, og han endte til slutt på den sure 4. plassen etter tap i bronsefinalen. Enda bedre gikk det for Angelica, som gikk hele veien til finalen etter noen virkelig tøffe kamper. Hun tapte dessverre denne finalen, men endte på en flott 2. plass.


Klubben gratulerer igjen alle utøverne med et godt gjennomført stevne!


32 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Fabian og Johan skaper historie i FBK

Fabian og Johan deltok i helgen som de første ofisielle FBK-bryterne på et stevne. Begge gjorde super innsats, og Johan dro avgårde med en god 2. plass i aldersbestemte klasser. Fabian brøt like go

Comentarios


bottom of page